CSF Spartanii-Sportul va participa la "Cupa de Iarnă 2024"

Подробнее

La mulți ani 2024!

Подробнее

Crăciun fericit!

🎄✨ La FC Sportul, suntem mai mult decât o echipă - suntem o familie! În această zi specială, întreaga noastră familie fotbalistică se adună pentru a transmite cele mai calde urări de Crăciun! 🎅🎁

Подробнее

FC SPORTUL face selecții la categoria de vârstă 2007-2009

Подробнее

FC SPORTUL face selecții la categoria de vârstă 2015-2017

telefon +37376715428

Подробнее

De ce FC Sportul?

Promovarea unui stil de viaţă sănătos

E un aspect esenţial, mai ales pentru copii. Deoarece în prezent se pune adesea accentul pe jocuri pe tabletă sau telefon, micuţul fiind mereu în faţa unui ecran, izolat şi mai puţin activ din punctul de vedere fizic, fotbalul poate ajuta la contracararea efectelor sedentarismului.

Copiii care întreprind activităţi fizice regulate au şanse mai mici de a dezvolta probleme de tipul diabetului, obezităţii, au o incidenţă mai scazută de a dezvolta boli de inima sau cancer. Şi, cum sportul acesta implică alergare, sărituri şi coordonare, va stimula bunul mers al inimii şi plămânilor, îmbunătăţind activitatea sistemelor imunitar şi limfatic. Astfel, organismul copilului este “curatat” de viruşi şi bacterii în mod eficient.

Creşte performanţele şcolare

Deoarece fiecare părinte işi doreşte ca copilul său să exceleze la şcoală, işi poate ajuta copilul în acest sens prin menţinerea unei vieţi active pentru acesta. Copiii cărora nu le lipseşte activitatea fizică se descurcă cu pînă la 40% mai bine la şcoală, deoarece le sunt stimulate endorfinele, hormonii fericirii, care contribuie la o mai bună funcţionare a creierului.

În urma activităţilor fizice, creierul este stimulat şi abilităţile cognitive sunt îmbunătăţite, crescând puterea de concentrare a copilului, astfel va putea învăţa mai usor, mai mult şi mai bine!

Cresterea în forţele proprii şi a încrederii de sine

Copiii solitari, izolaţi de alţii de aceeaşi vârstă cu ei, pot fi mai introvertiţi şi pot avea mai puţină încredere în forţele proprii, subevaluându-şi posibilităţile, abilităţile şi aspiraţiile. Când fac parte dintr-o echipă, încrederea în forţele proprii e îmbunătăţită pentru că învaţă ceva nou şi işi etalează cunostinţele în faţa publicului.

Aplauzele şi încurajările de pe margine îi ajută să fie şi mai activi şi să işi dea silinţa mai mult. Astfel, pot deveni sportivi performanţi sau işi pot îmbunătaţi relaţiile interpersonale în timp!

Antrenamente

Programul antrenamentelor stabilit în funcție de programul școlar

Istorie

Prima acțiune a clubului a avut loc la data de 18 August 2010. Avem o istorie scurta dar bogata.

Victorii

Toate grupele de copii din cadrul clubului participă la meciuri oficiale din campionatul municipal, si alte

Echipa

Antrenori tineri, răbdători, pregătiți și comunicativi

about player
post image

Turnee și Competii

post image

Transport Asigurat

post image

Materiale Sportive

последние посты